— Posted in Uncategorized

Tipuri de sefi la locul de munca

sport365.roDe-a lungul vieții tale profesionale poți avea diferite tipuri de șefi. Trebuie să înveți să identifici fiecare profil de șef ca să știi cum să te descurci cu el. Aici este o listă de 8 tipuri de sefi la locul de muncă puteți găsi:

Cap de controler

Pentru a deveni un șef bun, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să ai încredere în echipa pe care o ai, dar există unii care nu o fac. dacă dai peste un șef ca acesta, el te poate anticipa și îți poate trimite toate slujbele pe care le-ai făcut, chiar și cele mai simple slujbe. Astfel încetul cu încetul va crește încrederea lor în tine și va revizui toată munca pe care o faci.

Cu capul agitat.

Acest tip de șef vă va spune întotdeauna că există lucruri pe care trebuie să le îmbunătățiți, și tot ceea ce nu este făcut perfect va trebui să fie schimbat. Ai răbdare, învață cum vrei ca munca să fie făcută, și încearcă să aduci toate ideile posibile pentru a lucra împreună.

Dependent de muncă șef

Acești șefi se gândesc doar la viața lor profesională, în timp ce ei înlocuiesc munca cu viața lor personală. Încearcă să profiți cât mai mult de orele de lucru. Puteți, de asemenea, revizui sarcinile împreună și să-l invite să aibă o băutură după ce a lucrat, astfel încât atât de tine poate deconecta și, astfel, au o relație bună și mai apropiată.

Șef indecis

Șef indecisUn șef trebuie să poată lua decizii. Dacă a ta este că sau dacă doriți să știți dacă doriți o reducere sau cu lapte, să vă faceți griji. Acest lucru vă va ajuta să dobândiți încredere în dumneavoastră, așa cum va trebui să luați propriile decizii, și veți putea demonstra de ce sunteți în stare. Nu te îndoi de instinctul tău, sau vei înnebuni.

Șef neexperimentat 

În cazul în care această persoană este de lucru ca un sef pentru prima dată sau este nou la companie, el sau ea va avea nevoie de ajutorul și îndrumare, în scopul de a fi capabil de a integra.

Conformist cap

Acest tip de șef crede că dacă rezultatele obținute până acum au fost bune, nimic nu trebuie schimbat. Încearcă să-l faci să vadă că prin mici schimbări poți obține rezultate și mai bune. Dovedește de ce ești capabil.

Coleg șef.

Coleg șef.Dacă vine doar să vorbească cu tine despre planurile lui pentru weekend sau să iasă la o țigară sau să bea, și nu vine să vorbească despre muncă, nu-i da prea multă încredere pentru că nu ar trebui să uiți că e vorba de șeful tău și nu de colegul tău. Dacă te apropii prea mult de șeful tău, vei deveni confidentul lui.

Capul ideal

Deși nimeni nu este perfect, puteți găsi un șef care este „aproape” perfect. Dacă ești destul de norocos să ai un șef care are inițiativă, te ajută în munca ta, propune idei pentru a crește și are o afacere bună cu tine, profită! Acest lucru vă poate ajuta să crească o mulțime profesional.