— Posted in Informații

Cum să freelance-ți de drum într-o mai flexibile în carieră

Deși un portofoliu cariera este o modalitate foarte bună de a menține satisfacția de locuri de muncă, dezvoltarea și progresia deveni propria ta responsabilitate. Iată cum să stea pe pistă
În ultimii ani, numărul de persoane care lucrează independent sau ca antreprenori cu mai multe locuri de muncă a crescut considerabil. Inițial motivele din spatele acestui trend, de asemenea, numit „portofoliu cariera”, au fost în mare parte practică; în timpul recesiunii, oamenii au fost forțați să lucreze în acest fel să asigure un venit. Dar acest lucru se schimbă pe măsură ce oamenii încep să recunoască alte beneficii de lucru flexibil.

Recesiunea a fost extrem de obositor pentru angajații și oamenii au început interogatoriul lor locuri de muncă. Mulți oameni doresc să facă mai mult decât un singur lucru, alții iubesc piese de treaba lor, dar nu se bucură de lucruri, cum ar fi corporative politica sau managementul de linie. Și unii oameni pur și simplu doresc să-și petreacă mai mult timp acasă sau pe alte interese. De asemenea, într-o economie cu o creștere a numărului de start-up-uri, freelanceri, care pot oferi expertiză specifică, fără costurile asociate cu angajati full-time, sunt foarte de dorit.
Evoluție naturală

Program de lucru flexibil poate fi o soluție logică, atât pentru angajatori și lucrători. În multe feluri, acesta este un naturale, forța de muncă, evoluția și mulți oameni se așteaptă ca această tendință să se accelereze în anii următori. În Dreptul de Gestionare a Fluxului de Raport, care explorează viitorul de lucru tendințe, aproape 80% din directori de resurse umane declarat că se așteaptă ca majoritatea dintre angajații lor să aibă portofoliu cariere în următorii cinci ani.

Acest lucru necesită o mare schimbare în modul în care noi, ca națiune gândească la locul de muncă și există unele bariere încă să fie depășite. Pentru a dezvolta o carieră de succes independent, aveți nevoie pentru a fi sigur de două lucruri:

1. Ce iti place sa faci?

2. Ce valoare poti aduce la o organizație?

Este un fapt bine cunoscut faptul că cei care lucrează într-o zonă de interes pentru ei atinge un nivel mai ridicat de satisfacție în muncă. Ai nevoie să fie foarte clar asupra a ceea ce este important pentru tine, deoarece acest lucru este în cazul în care cel mai probabil veți adăuga valoare.
Care este propunerea ta?

Decide să ia cariera în propriile mâini și să faci doar ceea ce îți place este tot bine și bună, dar aveți nevoie pentru a poziționa acest lucru într-un mod care va fi de dorit pentru organizații. Poate că puteți reduce costurile de lucru mai puține zile sau, de doar concentrându-se pe un singur aspect al afacerii și nu primesc din partea urmărite, puteți obține locul de muncă făcut mai repede și la un standard ridicat. De lucru cu antreprenori și freelanceri tinde să ascuți angajați permanenți prea ca munca devine mai structurată și mai sensibile la timp.
Cum poți continua să se dezvolte?

În timp ce liber-profesioniști sunt în controlul a ceea ce ei iau, de asemenea, sunt responsabili pentru propria lor dezvoltare – acestea sunt doar la fel de bun ca ultima lor bucată de munca. Nu există nici un loc pentru automulțumire și persoanele care doresc să lucreze flexibil trebuie să investească în rețelele lor și să păstreze în mod constant cunoștințele lor de până-la-data.

Un freelancer de dezvoltare a carierei este foarte atitudinale; e foarte mult despre a avea atitudinea potrivită pentru a vă asigura că rămânem în ton cu cerințele pieței.

Asigurați-vă că sunteți activi pe LinkedIn grupuri și mass-media sociale, și în mod regulat citesc bloguri industrie. Căutarea locală evenimente de networking și forumuri on-line în cazul în care vă puteți împărtăși experiențele tale și de bune practici ar trebui să devină o parte din dvs. de auto-dezvoltare a programului. Începe prin a căuta în asociații și institute pentru industrii ești interesat în mod deosebit. Acestea au, de obicei, un calendar de evenimente viitoare pe site-urile lor și de multe ori a alerga webinarii pentru profesioniștii.

A deveni un freelancer necesită să adopte o proprietate mentalitatea. De Control, independența și autonomia sunt mari beneficii de un sistem flexibil de carieră, dar acest lucru se extinde la dezvoltarea carierei. Evoluția în carieră și dezvoltare, de obicei, merg mână-în-mână cu ocuparea forței de muncă permanent, dar ca freelancer acestea devin responsabilitatea ta. Este important să se țină la curent cu oportunitățile de dezvoltare pentru a asigura că puteți continua să lucreze într-un mod flexibil în viitor.