— Posted in Informații

Cum de a deveni un dezvoltator de software fără o diplomă

James Burt a fost de lucru ca un dezvoltator de software de 16 ani. El își împărtășește sfaturi pentru rupere în ACEASTA profesie dacă lipsa de calificare.
În 2014, o carieră în industria de software sunt larg deschise – chiar și pentru persoanele care nu au o diplomă în domeniu. Deși este o profesie de înaltă calificare, spre deosebire de domenii precum drept și finanțe, nu există acreditări sau formale examenele necesare pentru a deveni un dezvoltator.

În general, absolvent fac programatorii au un timp mai ușor de a găsi locuri de muncă, ca ei să solicite angajatorului să ia pe mai puțin de risc. Cu toate acestea, prin concentrându-se pe următoarele domenii, care aspiră dezvoltatorii se vor afla în avantaj, cu sau fără o diplomă.

Fii entuziast – ai nevoie pentru a vă bucura de programare pentru a o face bine

Atunci când intervievarea candidaților pentru un loc de muncă, cel mai important lucru pe care mulți manageri căutați este entuziasmul. Nu este mai puțin frecvente la interviu pe cineva care este calificat pentru locuri de muncă, dar nu pare a se bucura de fapt de lucru cu calculatoare. Cunoștințe tehnice pot fi ridicate dacă ai aptitudinile necesare, dar nu poți entuziasm fals.

Pasiunea pentru programare poate fi demonstrat prin proiectele la care lucrați în timpul liber și cunoștințele de metodologii diferite, cum ar fi Agil și Kanban. Chiar dacă nu aveți cunoștințe de lucru în aceste abordări, face unele de cercetare și de înțelegere cum că locul de muncă va demonstra dorința de a învăța.

Nu dumneavoastră de cercetare pentru a afla cele mai relevante practici

La început este greu, mai ales fără de nici o experiență sau calificări. Prin însăși natura tehnologia este în continuă evoluție și poate fi dificil pentru a rămâne pe partea de sus a evoluției dacă aveți nici un cadru solid pentru a vă ghida.

Primăvara Cadru poate părea mai puțin interesant decât scrierea de aplicații Android, dar există mult mai mult de lucru disponibile, cu aplicatii web. Câștigă experiență în lucru greșit poate fi dăunătoare pentru un solicitant – câteva companii au un interes în Java aplicatii desktop.

Este important să înțelegem că programarea nu este doar o parte a lucrat ca programator. Cunoștințe de sistemele de control al versiunii, cum ar fi Git este vital. Cunoștințe de unitate de testare și TDD este, de asemenea, esențiale. Din fericire web-ul este plin de tutoriale și ghiduri pentru aceste subiecte. Primăvara-ul conține util la 15 minute de tutoriale introducerea lor diferite platforme. Stack Overflow este, de asemenea, o comunitate bună pentru a găsi răspunsuri la probleme specifice.

Proiecte Open-source, unde oameni din diferite discipline de lucru practic pe același proiect, sunt, de asemenea, o mare resursa pentru că oricine poate să se implice în proiectarea și dezvoltarea. Multe locuri de muncă se așteaptă solicitanții să fie un membru al GitHub – cel mai mare din lume de cod gazdă în cazul în care dezvoltatorii pot implica în proiecte și de a construi software-ul împreună la nivel regional sau la scară globală.

Nu aveți nevoie să fie un expert programator pentru a se implica în proiecte open-source – non-programare roluri sunt incredibil de util, de exemplu: testarea, făcându-le triajul acolo rapoarte de bug-uri, sau scrierea de documentație tehnică. De asemenea, datorită naturii publice a acestor proiecte, contribuția dumneavoastră va fi evident pentru viitorii angajatori.

Participa la comunități – atât reale, cât și virtuale

Din fericire, sectorul de tehnologie este un loc foarte prietenos, cu o mulțime de grupuri de entuziaști care bun venit oameni de toate abilitatile. Există conferințe tehnice, unele dintre care permite voluntarilor pentru a vedea unele dintre discuțiile în schimb pentru a ajuta.

Aceasta este o bună oportunitate de a pune întrebări și de a trage din experiența altora. Prin participarea la sesiuni, puteți vedea ce aptitudini sunt în cerere, și ce companii sunt angajarea pentru ei, și puteți găsi sugestii despre ce să învețe în continuare.

Uita-te pentru oportunități de a dezvolta abilitățile IT

Lucrează într-un birou cu un calculator este mult mai valoros pentru această linie de muncă decât un cu totul alt domeniu. Multe companii vor oferi oportunități de creștere profesională, care poate include O formare. Dacă puteți demonstra cum vor beneficia ei, cele mai multe companii va sprijini dezvoltarea ta.

Ia în considerare freelancing

Dacă ai talent și conduce, freelancing poate fi o modalitate buna de a găsi un punct de sprijin în industrie. Nu e o opțiune de ușor, dar capacitatea de a crea un aspect decent site-ul pentru un client este din ce în ce în cerere. Mulți dezvoltatori începe freelancing și de a găsi ei se bucură atât de mult încât acestea să continue să lucreze pentru ei înșiși, pentru mulți ani.

Există un fantastic independent comunitare în marea BRITANIE, cu co-de lucru centre (cum ar fi Brighton Skiff) țâșni în orașe din întreaga țară. Aderarea la un spațiu de co-working pot fi, de asemenea, o modalitate foarte bună de a găsi ca-minded oameni într-o colaborare, de susținere atmosfera. Site-uri web, cum ar fi Consilier Independent, de Gherilă Freelancing și persoane fizice Uniunii oferi resurse utile despre freelancing, în general, în timp ce corpurile ca PCG poate ajuta să vă conectați cu oameni ca-minded.

E un moment foarte interesant pentru a fi un programator și există o nevoie imensă de oameni talentați. Web-ul poate să fi fost în jur de peste 20 de ani, dar suntem încă într-un stadiu foarte timpuriu – și cei cu pasiune și perspicacitate va fi întotdeauna în măsură să găsească un loc în cadrul industriei, indiferent de formarea lor academice.